Livrare

Costuri de Transport

 

Pretul si timpii de livrare difera in functie de disponibilitatea produselor si modalitatea de livrare aleasa de dumneavoastra. 

Dupa efectuarea comenzii, clientul este contactat de catre un operator Natural Com, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produsului/produselor si timpul de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa fie intarziata.

Important de stiut despre livrarea produselor:

- Natural Com livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul Postei Romane gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei si contra cost cu orice curier agreat de dumneavoastra.

- intervalul orar de livrarea produselor este intre 09-17 luni-vineri

- la preluarea coletului este obligatia clientului de a verifica daca produsul corespunde cu cel comandat pe site 

- puteti deschide coletul doar dupa ce ati platit contravaloarea lui

- Plata coletului se face la ridicare, curierul emite o chitanta pe aceasta suma.

Pentru livrarile cu Posta Romana transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei, in cazul altor curierate se plateste costul transportului tur si retur suma achitata

 In cazul in care factura s-a facut pe firma, va rugam sa aveti in vedere ca si chitanta emisa de curier sa fie pe firma si nu pe numele persoanei de contact.

 
Site-ul apartine Natural Com SRL.
SEO by Dobre Alin-Cristian PFA
Design by AMG