Despre noi

Producem si comercializam halate si echipament medical de lucru sub marca inregistrata natural design®.

Experienta pe care societatea noastra a acumulat-o incepend cu anul 1998 in producerea echipamentelor medicale a condus la selecționarea de materiale si accesorii care ofera produselor noastre o comportare excelenta in exploatare: se spala si se calca usor, culorile sunt intense si rezistente, tesatura nu se degradeaza usor, sunt rezistente la sfasiere si abraziune, materialele nu intra la apa.

 

Modelele echipamentelor medicale natural design® sunt continuu adaptate si perfectionate astfel incat fiecare cadru medical sa poata regasi modelul potrivit. Totodata, in mod sugestiv, natural design® este un echipament medical cu un design natural, cu o executie ireprosabila, perfect adaptat nevoilor de miscare specifice activitatii in domeniului medical. 

 

Profesionalismul, preturile competitive si modul de lucru flexibil sunt doar cateva dintre avantajele de care beneficiaza orice colaborator prezent sau viitor.

 

Obiectivul societatii noastre este mentinerea pozitiei de lider prin pastrarea calitatii materialelor si a executiei folosite in productia echipamentelor medicale de lucru si protectie, precum si servirea clientilor nostri printr-un sistem de distributie la nivel national.

 

Multumim tuturor colaboratorilor nostri pentru increderea si sprijinul oferit la dezvoltarea marcii natural design ®.

 
Site-ul apartine Natural Com SRL.
SEO by Dobre Alin-Cristian PFA
Design by AMG